Concept & Historie van Handpresso

Handpresso… de eerste portable espressomaker….

Met deze portable espressomachine koppelt Handpresso premium espresso aan mobiliteit. Handpresso maakt het mogelijk om premium espresso koffie te drinken waar je ook bent. Espresso anywhere !

Innovatie

Handpresso vernieuwd en zoekt continue naar nieuwe mogelijkheden om er voor te zorgen dat jij op plaatsen, waarvan je daarvoor nooit gedacht had dat je er espresso kon drinken, van je espresso kunt genieten.

Eenvoud

Eenvoud staat aan de basis van het Handpresso concept. Eenvoudige vormgeving en eenvoudig in gebruik.

Kwaliteit

Het resultaat met Handpresso is boven de meeste verwachtingen. Dankzij de 16 bar druk produceert Handpresso een espresso met een prachtige crema.

Mobiliteit

Handpresso zorgt ervoor dat je het kantoor of de keuken verlaat om zodoende tijdens je reis, in het weekend of tijdens je vakantie, lekker van je espresso te genieten. Waar je maar bent!

Een mooie ervaring

Handpresso laat je genieten van je premium espresso waar je maar bent. Indoor, outdoor of waar dan ook!

1646_henrik_jul_nielsen_1

Historie

Terug naar het begin…

Het koste zo’n 2 jaar voordat het concept van de Handpresso Wild was uitgewerkt. Handpresso zette met deze portable espressomachine de conventionele markt van espressomachines op haar kop. De uitvinder was een groot espressoliefhebber en wilde ook graag tijdens zijn reizen van espresso kunnen genieten. Tegen de stroom in van grote en bekende merken espressomachines, zocht hij naar eenvoud. Samen met zijn R & D team lukte het hem om met de hand een druk van 16 bar te bereiken. Hetzelfde dus wat ook de beste espressomachine gebruiken.

De Handpresso Wild, officieel gelanceerd in januari 2008 tijdens de beurs in Milaan, werd de nieuwe onbetwiste leider in de markt voor ‘portable espresso’. Met de slogan ‘Espresso Anywhere’, belooft Handpresso dat het gebruikt kan worden in alle situaties, waar ook ter wereld. Handpresso wordt gedistribueerd in ongeveer 35 landen. Euroquick BV was de eerste officieel aangestelde distributeur en distribueert Handpresso binnen de Benelux. Inmiddel zijn er totaal ruim 200,000 units verkocht. Het originele en mooie ontwerp is niet onbemerkt gebleven. Handpresso won 7 bekende internationale design prijzen, waaronder IF 08 in Duitsland, l’Observeur 08 in Frankrijk, Formland2008 in Denemarken en Going Green 2009 in de US.

Handpresso AUTO is het nieuwste product van de Handpresso familie, waarmee men weer een revolutie te weeg brengt in de koffie-, maar vooral ook in de automobielmarkt. Dankzij deze espressomachine voor in de auto kunt u ook tijdens uw autoreis genieten van uw premium espresso.

Espresso anywhere !